Rösta fram Årets Gröna skönhetsprofil på Instagram!

För femte året i rad uppmärksammar Organic Beauty Awards gröna skönhetsprodukter som är effektiva, bra för användarens hälsa och välmående, schysst framställda och bra för planeten. Nu öppnar omröstningen i årets nya kategori Årets Gröna skönhetsprofil på Instagram 2020.
 
Nu har topp 15 nominerats i kategorin Årets Gröna skönhetsprofil och du kan vara med och rösta fram din favorit. Alla som röstar är med och tävlar om två hudvårdskit till ett värde av
1 100 kronor/styck. Missa inte att se din instagramfavorit som vinnare den 24 april när prisutdelningen av Organic Beauty Awards 2020 sker. Omröstningen är öppen till och med den 24 mars!

Nu är röstningen avslutat och den 24 april presenteras vinnaren i samband med att alla vinnare i Organic Beauty Awards 2020 presenteras!
 
Och de nominerade är:
@OrganicBeautyReviews
@Schysst_Va
@EmmiSnicker
@EkoSkönhet
@Erikas_Lilla_Goda
@Åsa_Elmgren_Makeup
@ LaVieEstBelleBeauty
@GreenBeautyChoices
@JohannaBjurström
@LindaOhloves
@Naturlighet
@EcoByAnna
@Hannah.Sjöström
@Morotsliv
@OrganicBeautyBlogger
 
Vi tackar för alla bidrag som skickats in och är så glada över att se så många inspirerande instagramkonton inom kategorin Green Beauty.
 
Årets 17 kategorier i Organic Beauty Awards 2020 är:

Ansikte: Bästa Läppvård, Bästa Ansiktsmask, Bästa Dagkräm, Bästa Ansiktsolja
Kropp: Bästa Handkräm, Bästa Handtvål, Bästa Body butter, Bästa Kroppsskrubb
Make-up: Bästa Rouge, Bästa Mascara
Hår: Bästa Hårmask/inpackning
Övriga: Bästa  Mun-/tandvård, Årets nyhet (i samarbete med tidningen Hälsa), Årets produkt (i samarbete med Eco Life Scandinavia), Årets Bästa Herr produkt, Made in Sweden och Årets Gröna skönhetsprofil på Instagram. Vinnarna utses den 24 april!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln