Anna Irestig
Kursansvarig Ekologisk Hudterapeut Axelsons

Precis som i fjol är Anna är tävlingens produktexpert och ingrediensgranskare. Anna är utbildad ekologisk hudvårdsterapeut, aromaterapeut och ”ingrediensnörd”. Hon arbetar idag som ekologisk hudvårdslärare på Axelsons, och kommer tillsammans med eleverna på skolan att granska alla produkters innehåll.

Cecilia "Ila" Lassfolk
Hälso- och hållbarhets inspiratör

Cecilia är hälso- och hållbarhetsinspiratör som för 10 år sen började satsa på att skapa ett så giftfritt och hållbart liv som möjligt. Ila brinner för att inspirera andra till att hitta en giftfri väg till en vardag med mera energi och glädje. Det gör hon genom sin kanal Morotsliv och genom de hundratals föreläsningar och workshops. 2021 röstades Ila fram som Årets bästa gröna instagramprofil i organic Beauty Awards.  Följ Ila på @morotsliv.

Catherine Dichy
Ekologisk Skönhetskonsult

För tredje året i rad är Catherine ordförande och ansvarig för Organic Beauty Awards juryarbete. Catherine är ekologisk skönhetskonsult, inom hudvård, smink och hår. I över 25 år har hon arbetat som makeup-artist och hårstylist, med skådespelare, artister och modeller från hela världen. 2013 släpptes hennes första bok Naturligt Skönhet.

Henrik Olténg
Grundare av NOC Sweden

Initiativtagare till NOC Sweden och Organic Beauty Awards. Civilekonom och tidigare mångårig VD på Weleda med ansvar för de nordiska marknaderna. Numera VD för distributionsföretaget Transmeri Nordic AB.

Katarina Sundlöf Jibreus
Ekologisk Skönhetsentreprenör

Ekoskönhets-expert som under många år drev Sundløf Organic Skin Care med webbshop och butik på Linnégatan i Stockholm. Katarina har arbetat med ekologisk skönhet sedan 2008 men har långt innan dess haft ett intresse för naturliga, rena och effektiva hudvårdsprodukter. Tillsammmans med Anna Irestig är Katarina tävlingens produktexpert och ingrediensgranskare.

Susanne Hovenäs
Journalist/Projektledare NOC Sweden

Journalist, kommunikations-konsult och skönhetsredaktör för tidningen Hälsa - den enda tidningen som uteslutande skriver om naturkosmetik. Susanne har skrivit om naturlig och ekologisk hud- och skönhetsvård i drygt tio år, och har ett brett nätverk inom segmentet. Hon har även haft rollen som både chefredaktör och redaktionschef på olika kommersiella publikationer och magasin.