Fyra svenskar bland de tio mest inflytesrika inom Green Beauty i Skandinavien!

Eco Life Scandinavia (fd Natural Products Scandinavia) – den största nordiska fackmässan för grön skönhet, hälsa, livsmedel och hållbara produkter – presenterade tillsammans med den svenska branschorganisationen NOC Sweden, eko-skönhetsbranschens största profiler under parollen ‘Who’s Who in Green Beauty Scandinavia’.

Resultaten offentliggjordes den 14:e november 2019 på scen i ‘Natural Beauty Theatre’. Kandidaterna nominerades av branschen och listan togs fram av en branschjury. Initiativet syftar till att uppmärksamma det hårda arbete och den hängivenhet som branschens mest begåvade individer visat, och som därigenom format allmänhetens bild av naturliga och ekologiska skönhetsprodukter både inom och utanför Skandinavien.
I årets tio i topp lista hittar vi fyra profiler från Sverige där Agneta Elmgård, skönhetsbloggare och journalist på Aftonbladet, kom på andra plats över de mest inflytelserika personerna inom Green Beauty i Skandinavien 2019 efter vinnaren, danska Andrea Elisabeth Rudolph, grundare och vd för Rudolph Care.

– Jag känner mig lite av en vinnare eftersom jag var den högst rankade personen från Sverige på listan. Jag är också en av de få personerna som juryn valt som inte är knuten till ett varumärke eftersom jag är en oberoende journalist. Det är en viktig signal till branschen när det gäller trovärdighet, säger Agneta Elmgård.
De nominerade kommer från hela Norden, med olika kvalifikationer där den gemensamma nämnaren är att de verkar inom eko-skönhetsbranschen.

– Juryarbetet var inte helt lätt, men eftersom vi hade ett antal kriterier till hjälp och att juryn bestod av representanter från flera länder känns det som att det blev en rättvis tio i topp lista, säger Susanne Hovenäs projektledare för NOC Sweden, som medverkande i juryn.
2019 års topp-10 i ‘Who’s Who in Green Beauty Scandinavia’ är:

1. Andrea Elisabeth Rudolph – grundare och vd Rudolph Care, Danmark
2. Agneta Elmgård – skönhetsbloggare och journalist Aftonbladet, Sverige
3. Pernilla Rönnberg – grundare och vd Estelle & Thild, Sverige
4. Anne Frolund – vd Reanne Aps, Danmark
5. Linda Pop Pedersen – ägare av Pure Shop Aps, Danmark
6. Diana Carey – vd & agare, NatureSource, Danmark
7. Tanja Gregersen & Tine Svendsen – medgrundare, Miild AS, Danmark
8. Emma Bergqvist – grundare och ägare av Tree of Brand, Sverige
9. Hannah Sjöström – Naturligt Snygg, Sverige
10. Susanne Schou – vice vd Helsam A/S, Danmark

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln