Neal’s Yard Remedies – dubbelvinnare i Organic Beauty Awards 2020!

För femte året i rad har de bästa naturliga och ekologiska skönhetsprodukterna korats i Organic Beauty Awards. Inklusive årets nya kategori Bästa Gröna Instagramprofil har totalt 17 vinnare utsetts. En av årets dubbelvinnare är det brittiska varumärket Neal’s Yard Remedies som kammade hem två förstapriser, från sina sju nominerade produkter. Sydafrikanska Esse Probiotic Skincare blev också vinnare i två klasser.

Organic Beauty Awards är Sveriges första pris inom hållbar ekologisk skönhet och drivs av den ideella branschorganisationen NOC Sweden. I år arrangeras tävlingen för femte året i rad, och intresset har varit stort, drygt 200 produkter deltog i tävlingen och nu har vinnarna i samtliga 17 tävlingskategorier korats.

I 15 tävlingskategorier har en namnkunnig OBA-jury testat, utvärderat och utsett vinnarna, under ledning av eko-makeup-artisten Catherine Dichy.

– Vi är så glada för att flera av årets nykomlingar också blev vinnare. I en av årets nya kategorier Made in Sweden, där vi vill lyfta fram och hylla de småskaliga svenska varumärken som driver den svenska skönhetsbranschen framåt, knep till exempel nykomlingen Kaliflower första platsen, säger Catherine Dichy, juryordförande.

I två av årets kategorier har svenska folket varit med och röstat fram sina favoriter: Vinnaren i kategorin Årets Produkt – Guldäpplet, som genomförs i samarbete med tidningen Hälsa, blev Maria Åkerbergs Night Cream More. Och i kategorin Bästa Gröna Instagramprofil röstade svenska folket fram Cecilia Ila Lassfolk som driver det populära Instagramkontot @morotsliv till vinnare.

– Det märks att intresset för grön skönhet växer i Sverige. Rekordmånga svenskar har varit med och röstat fram sina favoriter i årets tävling. Att både etablerade och nya varumärken inom segmentet växer och tar för sig i tävlingen visar också att efterfrågan på ekologiska skönhetsprodukter ökar, säger Annelie Stenling, marknadschef på Naturligt Snygg och medverkande i projektgruppen för Organic Beauty Awards.
Alla vinnarna hittar du här!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln